Hvordan får jeg en stadeplads?

Du booker din loppe-adgang ved at gå ind på: https://billetto.dk/e/lars-tyndskids-mark-stadeplads-billetter-403316

Der er lige nu mulighed for gratis loppe-adgang, for der er gratis loppestader til de første 50 tilmeldinger (men skynd dig).

Selv om det er gratis, skal man dog forudbetale 50 kr. i reservationsgebyr. Disse 50 kr. får man igen på selve dagen, hvis man kommer med en bod.
Vi giver 50'eren tilbage på selve dagen til alle, som kommer med en bod.

 

Hvad koster en stadeplads?

Der er lige nu mulighed for gratis loppe-adgang, for der er gratis loppestader til de første 50 tilmeldinger (men skynd dig).

Der er gratis the og kaffe til alle loppere.

Du booker din stadeplads ved at gå ind på billetto.dk:

https://billetto.dk/e/lars-tyndskids-mark-stadeplads-billetter-403316

Reservationsgebyret på 50 kr. får man igen på selve dagen, hvis man kommer med en bod.
Vi går rundt og tilbagebetaler.

Vi opfordrer til, at du som lopper hjælper med at uddele flyers. Og laver andet reklame - f.eks. ved at dele Facebook-opslag og sætte opslag op på dit arbejde eller i supermarkedet.  Fællesskabet sørge for, at mange gæster, så loppemarkedet bliver en succes for alle "loppere".

Hvor mange er der tilmeldt på nuværende tidspunkt?

Vi får af og til spørgsmålet "Hvor mange loppere er der tilmeldt lige nu?"... Det er svært for os løbende at melde tilbage til alle ud fra vores tilmeldingssystem. 14 dage før - og 7 dage før - offentliggør vi, hvor mange loppere der er på loppemarkedet. 

Hvad må man ikke sælge på loppemarkedet?

Der må ikke sælges mad, drikkevarer og andre fødevarer. Loppemarkedet er primært for "loppere" med gamle ting. Professionelle og kommercielle kræmmere er også velkomne, men så skal der laves en "kommerciel aftale". Du må selvfølgelig ikke sælge ulovlige varer (våben, stoffer, stjålne varer, brændte DVDere osv.) . Du skal primært sælge traditionelle loppeting - dvs. brugte ting - som privatperson. Vi er dog ikke rigide, så har du en enkelt ny ting med, så ser vi igennem fingrene med det.... :-) 

Skal man som lopper selv medbringe borde?

Jep. Alle loppere medbringer selv borde - evt. stole til at bruge i stadepladserne.
Vi har få borde til udlejning... 150 kr. pr. bord - incl. en stol. Overskud går til vores hjemløse-indsamling.

Må man efterlade sig affald, når loppemarkedet er slut?

Vi har affaldsspande til meget småt affald. Hvis du har loppe-effekter, skal du tage det med hjem...

Tag alt affald med hjem. Ellers skal vi nemlig betale for at komme af med det, og vi vil hellere lave gratis loppe-pladser igen næste år!

Er der max antal loppere?

Vi vurderer, at vi har plads til max. 100 loppere.. De første, som kommer og stiller op, får bedre pladser og bedre muligheder. Man vælger selv, hvad tid, man vil komme og stille op. Man kan komme fra kl. 7. Vi kan ikke garantere spceifikke pladser... Det er "først-til-mølle". De sidste, der ankommer for at stille op, må prøve at skubbe sig ind et sted - uden at genere andre loppere :-) . Det er i øvrigt svært at vurdere, hvad der er gode pladser... :-) Der er plads til alle, og det vigtigste er, at komme med godt humør!

Kan vi stå ved siden af hinanden? Kan man reservere en plads?

Vi har ikke mulighed for at måle stadepladser op og reservere. Der er ikke faste pladser på loppemarkedet. Du kan godt stå ved siden af en ven, svigersøn eller søster med en loppebod, men du skal komme i god tid, hvis I vil stå ved siden af hinanden... Vi styrer ikke opstillingen af pladserne... men vi alle skal tage hensyn til hinanden og bevare det gode humør.

Er det rigtigt, at der er gratis kaffe til lopperne?

Ja, der er gratis the og kaffe til alle loppere på Lars Tyndskids Mark - i hvert fald så længe, kaffemaskinen kan følge med. Lars Tyndskids kone brygger kaffe det meste af dagen. Det er gratis, men vi opfordrer selvfølgelig alle til at støtte  med et lille bidrag.

Hvilket tidsrum er loppemarkedet? Hvornår stiller man op? Hvornår pakker man sammen?

Loppemarkedet starter officielt lørdag morgen kl. 10 og varer til kl. 15. Man må komme og stille op fra kl. 7. Det er også okay at kommer efter kl. 10. Det er først-til-mølle.
Alle lopperne bør blive til kl. 15. Hvis der er godt vejr og god stemning og godt salg, må man gerne fortsætte efter kl. 15, men kl. 17 forventer vi at ALT på pladsen er ryddet. 

Hvordan får jeg fat i flyers?

Det er gratis at deltage i Lars Tyndskids Mark. Vi forventer, at man er med til at dele flyers ud i postkasser på nogle veje - f.eks. i området hvor man bor.

Vi koordinerer flyersuddelingen.

Nogle områder får måske to flyers (men det gør ikke noget... Jo flere gange budskabet kommer ud = mere reklame = flere loppere = flere gæster). 

Vi ser det som en fælles opgave for alle at lave reklame for Lars Tyndskids Mark. Vi er smadderglade for den store opbakning. 

Vi håber, lopperne selv vil afhente flyers fra Flyers-kasser ("Peter-Pedal-Kasser").

Vi beder alle jer loppere hjælpe os med flyers. Flyers kan også hænge på opslagstavler på jobbet, skolen eller i supermarkedet.

Det kommer alle til gode, at der bliver lavet meget reklame for Lars Tyndskids Mark. Så vi opfordrer alle til at dele flyers ud.

Flyers ligger klar fra 1. juni følgende steder:

* Blåkildegård, på gårdspladsen, foran hæk. Adresse: Skolevej 56, 2630 Taastrup

* CallistoByen, ved den gule skurbygning / under skilt med solsikke. Adresse: Højager 5, 2630 Taastrup

Læg venligst presenning + sten over kassen igen.

De flyers, I ikke omdeler, må I gerne lægge tilbage igen! 

 

Hvor mange boder, bliver der i alt?

Vi håber på ca. 100 loppere....Men der er plads til flere.... De første 50 timledte får gratis stadeplads. Derefter koster det et gebyr. 

 

Hvordan kontakter jeg Lars Tyndskids Mark´?

Se under "kontakt". Du kan også ringe til Junker på 2398 2233 eller maile til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kan du skaffe en frivillig?

Vi kan altid bruge flere frivillige til at få stablet Lars Tyndskids Mark på benene. Kender du nogen, som måske kunne tænke sig at være frivillig...? Det kræver ikke en masse timers arbejde, men blot en time eller to. Kan din kone/mand/kæreste hjælpe? Eller din nabo, ven eller kollega? Eller vil du selv hjælpe?